Hieronder vind je twee vacatures. Lees verder!

Vacature advocaatstagiair bestuursrecht

Wie zijn wij?

Wertheim advocatuur b.v. is een nichekantoor dat zich richt op het bestuursrecht. Advocaten Joost oude Egbrink en Rob Wertheim werken voor overheden, woningcorporaties, bedrijven en particulieren. Wij adviseren en procederen onder andere over omgevingsvergunningen, natuurvergunningen, subsidies en de Wet openbaarheid van bestuur. Joost en Rob publiceren met regelmaat in juridische tijdschriften en zijn actief in bezwarencommissies van overheden. Rob is daarnaast als deeltijddocent verbonden aan de Rijksuniversiteit Groningen.

Wie zoeken wij?

De kandidaat die wij zoeken heeft zijn of haar master Nederlands Recht (met civiel effect) met goede tot zeer goede studieresultaten afgerond. Het is niet nodig dat je bent afgestudeerd in het bestuursrecht, maar het strekt wel tot de aanbeveling. Een goed juridisch inzicht en een sterk analytisch vermogen zijn essentieel. Daarnaast heb je een brede maatschappelijke belangstelling. Tot slot ben je sociaal en beschik je over goede schriftelijke en mondelinge vaardigheden. De Beroepsopleiding Advocaten kent vast startdata; eventueel word je tot de startdatum tijdelijk in dienst genomen als juridisch medewerker.

Vacature juridisch medewerker in deeltijd naast studie

Wij zijn op zoek naar een universitaire student Nederlands recht (met civiel effect) (of eventueel een HBO-rechtenstudent met universitaire ambities) aan het eind van de bachelor/begin van de master, met goede studieresultaten. Een bestuursrechtelijke specialisatie strekt tot aanbeveling, maar is niet vereist. Je werkzaamheden zullen bestaan in het bestuderen van dossiers, het verrichten van jurisprudentieonderzoek, het opstellen van notities en het bijwonen van zittingen. Het aantal uren is bespreekbaar en kan worden aangepast aan je wensen. Bij gebleken geschiktheid en voldoende werkaanbod is verlenging denkbaar. Het is de bedoeling dat je je werkzaamheden uiteindelijk deels op ons kantoor in Zwolle zult uitvoeren; gedeeltelijk digitaal op afstand werken is bespreekbaar.

Belangstelling voor een van beide functies?

Stuur je motivatiebrief, een CV en een actuele en ongeschoonde cijferlijst naar mr. Joost oude Egbrink op info@wertheimadvocatuur.nl. Voor vragen over de vacatures kun je met hem contact opnemen op 038 7601383 of per mail. De eerste sollicitatiegesprekken zullen mogelijk online worden gevoerd. Een assessment kan onderdeel zijn van de sollicitatieprocedure voor de functie van advocaatstagiair.

Geverifieerd door MonsterInsights